Hoofddirecteur IND Rob van Lint benoemd tot inspecteur-generaal bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit | Immigratie- en Naturalisatiedienst (I

Hoofddirecteur IND Rob van Lint benoemd tot inspecteur-generaal bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit
24 mei 2017
​Hoofddirecteur van de IND drs. R.J.T. (Rob) van Lint wordt inspecteur-generaal bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit.

De ministerraad heeft ingestemd met de voordracht op voorstel van minister Plasterk van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De benoeming gaat in op 1 juli 2017.
Rob van Lint is sinds 2009 hoofddirecteur Immigratie- en Naturalisatiedienst bij het ministerie van Veiligheid en Justitie. Hij speelde onder meer een belangrijke rol bij de invoering van het nieuwe informatiesysteem INDiGO, ontwikkelingen in de elektronische dienstverlening en verregaande samenwerking met onder meer het Centraal orgaan Opvang Asielzoekers (COA) en de Dienst Terugkeer & Vertrek.
Voor hij bij de IND kwam was Rob van Lint onder meer plaatsvervangend inspecteur-generaal Inspectie Verkeer en Waterstaat van het toenmalige ministerie van Verkeer en Waterstaat,  waarnemend directeur Algemene Inspectiedienst, directeur Plantenziektenkundige Dienst en directeur Visserij.

janvanhout.nl/pluche7/pers/…

Als het via de regering niet lukt dan maar zo

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's veiligheid , 2009 en visserij geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN