Boeren openen beursdag Euronext Amsterdam

Meer #Boerenverstand op de beurs 😉

Met een gongslag opende Arjan Schrijver, melkveehouder en klant van ForFarmers, vanochtend om 9.00 uur de beurshandel op Euronext. De beurs nodigt iedere ochtend een gast uit, die deze officiële beursopening mag verrichten.

Aanleiding voor Euronext om ForFarmers uit te nodigen is de jaarlijkse uitreiking van de Agroscoopbokalen, acht in totaal, die op 9 mei jl. plaatsvond. ForFarmers reikt deze bokalen uit aan klanten die in hun sector (melkvee, melkgeiten, vleesvee, varkens, legpluimvee, vleespluimvee, loonwerk of biologisch) uitzonderlijk met hun bedrijf hebben gepresteerd. Vanochtend zijn enkele winnaars naar Amsterdam afgereisd voor dit bijzondere moment.

Over Agroscoop
Agroscoop is een digitaal monitoringsprogramma waarmee onze specialisten klanten effectief kunnen begeleiden. Door op deze manier intensief met klanten samen te werken biedt ForFarmers hen concreet resultaat: een beter rendement, een gezondere veestapel en een hogere efficiëntie. Op deze wijze levert ForFarmers een bijdrage aan een economisch rendabele en duurzame voedselproductie.

Deel dit topic

Reacties

weideboer
Aldus FF

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0