De-minimisverklaring nodig voor fosfaatbonus

Melkveehouders die recht hebben op de 'fosfaatbonus' omdat ze minder vee aanhouden dan dat ze volgens de fosfaatregeling mogen hebben, moeten eerst een zogeheten de-minimisverklaring afgeven, voordat ze de bonus kunnen ontvangen.

Deel dit topic

Reacties

pietjepuk
Waar blijft dat overzicht. Dat zouden we toch 15 mei in de bus hebben.
cjw73
@pietjepuk volgens mij melkfabriek in de mail van gisteren. In dezer dagen.
Grasbaal
De boete wordt automatisch ingehouden, voor de bonus moet je eerst te biechten..

Quote:
Een ondernemer verklaart met de de-minimisverklaring dat hij met de huidige subsidieverlening (in dit geval dus een bonusuitkering voor het houden van minder vee) de steundrempel niet wordt overschreden.
Todi
Helemaal over de bonus regels gekeken. Wie kan me de regels enz. door geven. Bedankt.
+1
mlkvhoudr
@Todi

De regels zijn dat je geen staatsteun mag ontvangen hebben vanaf 1 januari 2015, te denken valt aan asbestsaneringsbijdrage,

Je komt bij de deminimisverklaring via z net mijn fosfaatreductie akkoord naar mijn bedrijfsgegevens tabblad documenten deminimisverklaring. Die vul je dan in print je uit, zet er een handtekening op en scant hem weer in en stuurt hem naar het noreply@fosfaatreductieloket.nl

succes

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's vee , melkveehouders , de-minimisverklaring , fosfaatbonus en fosfaatregeling geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0