Ook aardbeienboer kan in Nederland miljonair worden


Dat laat Jan van Genderen (31) zien. Hij staat volgens maandblad Quote op de 87e plaats van de top-100 van miljonairs jonger dan 40 jaar. Die lijst wordt aangevoerd door Jitse Groen van Takeaway.com. Van Genderen heeft volgens Quote een vermogen van netto €7 miljoen. Hij begon op zijn 17de met een aardbeienkwekerij, schrijft het FD. In 2010 verkaste Van Genderen zijn Royal Berry naar Bemmel. Intussen oogst hij op twintig hectare grond 2,5 miljoen kilo aardbeien per jaar. De aardbeien gaan in bakjes naar supermarkten in Nederland, Duitsland en andere landen.
 Ook aardbeienboer kan in Nederland miljonair worden (foodlog.nl)

Dat laat Jan van Genderen (31) zien. Hij staat volgens maandblad Quote op de 87e plaats van de top-100 van miljonairs jonger dan 40 jaar.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden tuinbouw , foodlog en aardbeien geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!