Lely speelt Big Brother in melkveestal

Wie een flink aantal koeien in de stal heeft lopen, kan veel tijd kwijt zijn aan het zoeken van de attentiedieren. Om dat proces te vergemakkelijken introduceert Lely de CowLocator.

De CowLocator is een doorontwikkeling op de ISO LD tag van Lely. Die geeft al inzicht in de vreetminuten, de tochtdetectie en de herkauwactiviteit. Dat laatste is al wel in de sensor geïmplementeerd, maar softwarematig pas vanaf volgend jaar actief. De tag geeft iedere 5 seconden zijn locatie door.

'Een boer met 50 koeien kijkt over het voerhek en herkent ieder dier. Bij 200 koeien is dat een stuk lastiger', legt productspecialist Milking & Cooling Wybren Jongbloed uit. 'CowLocator laat direct op jouw smartphone zien waar de dieren zich op dat moment bevinden

Meer: boerenbusiness.nl/ondernemen/tech/…

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lely , stal , koeien , cowlocator , agis cowmanager en agis geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0