ChristenUnie-leider Segers hekelt smoesjes Pechtold

Als D66-leider Alexander Pechtold niet met de ChristenUnie wil praten over een nieuw kabinet, moet hij daarvoor geen smoesjes verzinnen. ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers vindt het onterecht dat Pechtold zijn partij uitsluit op basis van iets dat de ChristenUnie niet vindt, zo zei hij zaterdagmiddag op het partijcongres in Lunteren.

Segers reageerde hij op een uitspraak van Pechtold, die donderdag na een bezoek aan informateur Schippers stelde dat de ChristenUnie ‘zelfs van de euro afwil’. "Ik wist dat zelf nog niet," zo hekelde Segers deze uitvlucht van de D66-voorman. "Als het de komende week niet tot gesprekken met ons zou komen, dan wel graag vanwege iets wat wij echt vinden en niet vanwege iets wat we niet vinden.”
 ChristenUnie-leider Segers hekelt smoesjes Pechtold (parool.nl)

Hoe gaat het verder met de kabinetsformatie, nadat onderhandelingen tussen GroenLinks, VVD, CDA en D66 spaak liepen? In dit blog lees je alles over de formatie.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden cda , vvd , groenlinks , d66 , politiek en formatie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!