Ruim 16.000 melkveehouders dienen KringloopWijzer op tijd in

16.069 melkveehouders hebben op tijd hun KringloopWijzer ingediend. Dat is ruim 95% van alle bedrijven. De helft daarvan diende de KringloopWijzer in de laatste maand in, waarvan 500 zelfs op de laatste dag. De komende weken zullen NZO, LTO, Nevedi en VLB zich gezamenlijk inspannen om ook de overige melkveehouders te ondersteunen om aan hun verplichting te voldoen. - See more at: melkveebedrijf.nl/nieuwsartikel/2017/…
 Ruim 16.000 melkveehouders dienen KringloopWijzer op tijd in (melkveebedrijf.nl)

16.069 melkveehouders hebben op tijd hun KringloopWijzer ingediend. Dat is ruim 95% van alle bedrijven. De helft daarvan diende de KringloopWijzer in de laatste maand in, waarvan 500 zelfs op de laatste dag. De komende weken zullen NZO, LTO, Nevedi en VLB zich gezamenlijk inspannen om ook de overige melkveehouders te ondersteunen om aan hun verplichting te voldoen

Nieuwsgrazer

Koeien aankopen of verkopen

Kijk dan eens op koemarkt.nl, dagelijks vers aanbod met kalveren, vaarzen, koeien en stieren.

Advertentie
Bezoek website

Reacties

spotmelker
Ze kunnen al die KLW's maar beter niet inhoudelijk gaan controleren want dan komt die 'borging' er nooit. Oerstomme actie van de NZO.
dewittemotor
Die kringloopwijzer bevat grote gebreken. Bij mij was hij niet in te vullen. Diverse gemachtigde partijen (waaronder de RVO) hebben de verkeerde gegevens aangeleverd (of de kringloopwijzer heeft ze verkeerd gemaakt op een of andere manier. Het naderhand door mij ingeschakelde adviesbureau gaf aan dat zij vele tientallen klanten met dezelfde problemen hadden.

JaJa RFC en de rest. Overal hoog van de toren liggen te blazen over allerlei onderwerpen, maar zelf in twee jaar tijd nog niet eens de spulletjes op orde kunnen hebben.

Waar hebben we dat vaker gehoord: ooh ja, Huishan Dairy, communicatie bij Keuringsdienst van Waarde etc. Het is een grote bende daar volgens mij en die hoge melkprijs is meer geluk dan wijsheid vrees ik.
+1
Emigrant
@dewittemotor

Deze reactie vind ik te kort door de bocht.

Overal waar geld belegd wordt kan een keer wat mis gaan. Dat ondervindt Friesland Campina nu ook. Ze hebben gelukkig ook hele succesvolle beleggingen gedaan.

De conclusie dat ze het niet op orde hebben in hun fabrieken qua hygiëne niet terecht. Je zou voor de aardigheid eensim een fabriek moeten kijken. Dan zou jendot niet gezegd hebben.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden melkveehouders , melkveebedrijf en kringloopwijzer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!