Soep, pasta en burgers met zeewier moet vegaklant aanspreken

Het Haarlemse bedrijf Olijck introduceert een vegetarisch assortiment met zeewier als ingrediënt. De producent heeft gekozen voor zeewier, omdat het een veelzijdig product is qua uiterlijk en voedingsstoffen. Zo laat Olijck via de website weten dat de meeste wieren rijk zijn aan calcium, natrium, ijzer en jodium. Ook is zeewier een bron van vitamine A, -C en -E.
 Soep, pasta en burgers met zeewier moet vegaklant aanspreken (vmt.nl)

Het Haarlemse bedrijf Olijck introduceert een vegetarisch assortiment met zeewier als ingrediënt.

Grasbaal

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden platteland , vegetarisch en zeewier geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!