Historische wendingen in zuivelprijzen


De opmars in de zuivelnoteringen houdt aan. Er is een fabricaat wat vooral de aandacht trekt. Toch is het de magere melkpoeder die de weg vrijmaakt voor een betere verwaarding van de melk. Een zonnige wending op de markt op een zonnige dag.

Meer: boerenbusiness.nl/video/markten/…

Deel dit topic

Reacties

jan is hobbyboer
Ik dacht dat er nog pakhuizen vol melkpoeder waren zonder dat daar een koper voor te vinden was. Is dat ineens verdwenen of hebben we het toch maar weggegeven aan die hongerige afrikanen, wat volgens mij nog steeds de beste optie is, afrikanen blij dat ze voedzaam eten hebben, wij blij dat we er vanaf zijn. Wat willen we nog meer.
Farmer_
@jan is hobbyboer Win win situatie.
storm
@jan is hobbyboer hongernegers zei Joep van t Hek! Niet doen want dat maakt ze nog luier! Ze kunnen het zelf wel produceren ala ze maar willen!
weurding
@storm nou nou, met een regering die je alles afhaalt is het moeilijk produceren, zie je hier de laatste tijd ook 😉
storm
@weurding wees dan blij dat de formatie mislukt is anders was het nog erger geworden met Jessais en pechvogel erin!
jan is hobbyboer
Quote Reactie van @storm:
Niet doen want dat maakt ze nog luier

zei de voorstander van de PVV, VVD, CDA regering 😄. Heb jij even geluk dat je toevallig op het rijkste meest stabiele stukje van deze planeet geboren bent. Anders zijn dit soort meningen toch wat lastiger te verdedigen.
groeier
Onder de 40 ct kunnen ze daar ook niet melken, dus op naar de 45ct.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkveehouderij geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN