#fosfaatrechtenstelsel slimmer dan #dierrechten

Het was een slim plan maar de uitwerking is tegenovergesteld, direct duidelijkheid had beter geweest. Het kan nog: "beter ten halve gekeerd dan geheel gedwaald":


Deel dit topic

Reacties

woku
Zodat je door middel van slim sjoemelen (BEX, kringloopwijzer) je binnen je bestaande fosfaat meer koeien kunt melken..
+1
weideboer
Die fosfaatplannen/dierrechten heeft opzich niets maken met de grondgebondenheid en duurzaamheid maar puur op geld. De banken zien als die andere varianten in werking gaat (o.a derogatie weg) er voor hun te veel hypotheken onder water blijven staan(de varkenstak ging hun voor)en het verlies mega is en de nawerking voor de woonomgeving in bepaalde gebieden niet in te schatten is. Wat er nu gedaan/naar gezocht is een variant dat iedereen mee helpt/mee doet/mee bloed. Nu begon enkelen zich te roeren, daar hebben ze maar uitzonderingen voor gemaakt om maar stilte, rust en zekerheid te creëeren, niet voor ons maar voor zichzelf. Nu het hek van de dam is, is er voor Van Dam en de banken er geen houden meer aan. Ik ben benieuwd wie als eerste nu de knuppel in het hoenderhok gaat gooien en het opgeeft, de politiek, de zuivelindustrie of de banken. Maar er gaat iets gebeuren, links om of rechts om....Vanuit Brussel of vanuit Den Haag, heel opmerkelijk dat er nu , op dit moment geen geluiden uit Brussel komen......

Eenvoud en duidelijkheid, denk dat we daar naar toe moeten. Hoe meer regels hoe meer uitzonderingen, hoe meer onduidelijkheden. Ik zou zeggen gve/hac, geen dierrechten, geen dure adviezen met klw en al die andere soort shit, eenvoud dient de mens en zijn geest en vooral ons eigen portemonnee.
bella
Het is heel simpel, Brussel denkt laat ze maar mooi aanrommelen in Nederland dan trekken wij straks de derogatie wel in en is Nederland als concurrent ook gelijk mooi uitgeschakeld.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's dierrechten en fosfaatrechtenstelsel geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0