Politiehond pakt mishandelaar taxichauffeur

HAARLEM Een 29-jarige Haarlemmer die afgelopen nacht dacht te kunnen vluchten nadat hij een taxichauffeur een klap verkocht, rekende buiten politiehond Butcher.De man nam rond middernacht de taxi van Rotterdam naar Haarlem. Toen hij zich op de A9 ter hoogte van de afslag Haarlem Zuid vreemd begon te gedragen, besloot de chauffeur vaart te minderen. De man sloeg hem op dat moment hard op zijn schouder en ontvluchtte daarna de auto.
De verdachte vluchtte de bosjes in maar wist niet te ontsnappen aan politiehond Butcher. Agenten konden de man vervolgens aanhouden.
 Politiehond pakt mishandelaar taxichauffeur (nhnieuws.nl)

HAARLEM Een 29-jarige Haarlemmer die afgelopen nacht dacht te kunnen vluchten nadat hij een taxichauffeur een klap verkocht, rekende buiten politiehond Butcher.De man nam rond middernacht de taxi van Rotterdam naar Haarlem. Toen hij zich op de A9 ter hoogte van de afslag Haarlem Zuid vreemd begon te gedragen, besloot de chauffeur vaart te minderen. De man sloeg hem op dat moment hard op zijn schouder en ontvluchtte daarna de auto. De verdachte vluchtte de bosjes in maar wist niet te ontsnappen aan politiehond Butcher. Agenten konden de man vervolgens aanhouden.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden vreemd , nacht , hond , dieren , rotterdam , taxi en a9 geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!