Kritiek groeit op mestbeleid

Diverse Kamerleden hebben hun twijfels bij de cijfers over mestfraude en de hantering van de waterkwaliteitsnormen voor het Nederlandse oppervlaktewater.

Bron

Deel dit topic

Reacties

+3
christo
In gesprek blijven doen we al zo zo lang. Het wordt tijd om het land fatsoenlijk te bemesten. En dan niet op de idiote manier die de akkerbouw gekregen heeft. Dierlijke poep moet er op, en wel zo veel dat er fatsoenlijk geoogst kan worden. Het verschralingsbeleid moet stoppen.
kanniewaarzijn
Tuurlijk is er 30% zwarte mest. Dat wordt veroorzaakt omdat we persé menen volgens de Wageningse rekenregels te moeten werken (het volslagen op goed geluk optellen van verschillende dingen, zonder ook maar aan enige vorm van controle te denken). Zodra we de ECHTE rekenregels gaan gebruiken komt die 30% echt wel tevoorschijn.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's mestbeleid en mesdagfonds geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN