Van Dam: uitspraak rechter alleen voor procederende boeren

De uitspraak van de rechtbank in Den Haag over het fosfaatreductieplan geldt alleen voor de zestig melkveehouders die de rechtszaken hebben aangespannen. Dat zegt staatssecretaris Martijn van Dam (Economische Zaken) tijdens een debat in de Tweede Kamer. “Voor alle andere melkveehouders is het fosfaatreductieplan gewoon van kracht”, aldus Van Dam.

Deel dit topic

Reacties

puntertje
Als je bij de fosfaatwetgeving steeds verwijst naar het EVRM en dus het zeer intensieve smaldeel van de Nederlandse melkveehouderij uit de wind houdt, hoe kun je dan bij een gerechtelijke uitspraak, die verwijst naar het zelfde verdrag, volhouden dat dit maar voor een klein groepje geldt? Dan gaan advocatenkantoren de messen slijpen, massa is kassa, allemaal procederen. Dat lok je nu toch uit?
Hij zal wel tijd willen rekken zodat veehouders koeien blijven reduceren... voor de rest blijft de wet van kracht

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's boerderij , uitspraak en fosfaatreductieplan geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0