Video: agenten redden ganzenfamilie van snelweg

HOORN – Een niet alledaagse melding voor de politie gisteren. Agenten kregen te horen dat twee ganzen en hun zes kuikentjes over de A7 bij Hoorn wandelden en voor gevaarlijke situaties zorgen. Eenmaal daar, was het geen gemakkelijke klus op de dieren te vangen. Het verkeer werd stilgelegd en de agenten gingen aan de slag.
Het bericht Video: agenten redden ganzenfamilie van snelweg verscheen eerst op WEEFF.
 Video: agenten redden ganzenfamilie van snelweg (westfrieslandactueel.nl)

HOORN – Een niet alledaagse melding voor de politie gisteren. Agenten kregen te horen dat twee ganzen en hun zes kuikentjes over de A7 bij Hoorn wandelden en voor gevaarlijke situaties zorgen. Eenmaal daar, was het geen gemakkelijke klus op de dieren te vangen. Het verkeer werd stilgelegd en de agenten gingen aan de slag. Het bericht Video: agenten redden ganzenfamilie van snelweg verscheen eerst op WEEFF.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden ganzen , dieren , politie en a7 geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!