Van Dam botst met D66 over inzet in Brussel

De suggestie dat Van Dam onvoldoende aanwezig is geweest in de onderhandelingen met de Europese Unie over behoud van derogatie, vindt hij ‘niet kies’. Dat was de reactie van de staatssecretaris vanavond tijdens het Kamercommissie debat over de Europese ministerraad van aanstaande donderdag, op vragen van het kersverse D66 Kamerlid Tjeerd de Groot.

Deel dit topic

Reacties

arjankok
Goed zo Tjeerd
janv
Wat goed zo?,d66 heeft voor de landbouw nog helemaal nix gedaan ,zelfs verplichte weidegang werd door d66 ondersteund ,al kregen ze daar achteraf spijt van nadat ze beter waren geinformeerd .
+3
mart-sa
Zeker, goed zo Tjeerd.
Als je alleen je ambtenaren naar Brussel stuurt en zelf lekker thuis blijft bij de kinders, dan laat je een bar slechte indruk achter in Brussel. Dit is niet de gewoonte in Brussel. Daar mag Van Dam zeker op worden aangesproken.
+3
IJsseldelta
@mart-sa Dat is de hele clou. Van Dammetje mag nergens op aangesproken worden, dat vind ie niet zo leuk.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's derogatie , d66 , brussel , de groot en dam geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0