LTO - Zuivelsector kiest voor grondgebonden melkveehouderij

Volgens mij klopt de visie van LTO weer 😄

Originele beschrijving
Organisatie voor collectieve belangenbehartiging, individuele dienstverlening en groepsgerichte activiteiten voor agrarische ondernemers.

Deel dit topic

Reacties

Protter
Zal tijd worden !!!
dorpsrandhoeve
LTO is een windvaan, ze zeggen wat je wilt horen, maar doen niets.
+1
groeier
Ja, wel jaren achtereen geroepen hebben dat grondgebondenheid nodig is, maar nooit niets aan gedaan, en nu moeten ze wel die kant op.
+1
magerehein
Als je minder minder minder Marokkanen roept dan moet je voor de rechter verschijnen ben je racist xenofoob noem maar op.Maar onze eigen belangen behartigers die het raar vind dat ze geen leden meer hebben kunnen wel gewoon roepen dat sommige van mijn collega s gewoon opgedoekt moeten worden.Want duurzaam hé dan kan het.
LTO en NZO zouden eens moeten inzien dat de kansen voor iedereen niet allemaal gelijk zijn.
Verder zou het het NZO eens sieren eens te stoppen met dat ad hok beleid op boerenerven en zelf eens met een deugdelijk bestuur van de zuivel onder neming te gaan bezig houden,en dat is niet één zuivel onder neming maar allemaal.Want toe zitten kijken hoe Brussel de melkquotering afschaft ,uberhaupt niks ondernemen voor de periode erna en vervolgens beginnen te huilen dat boeren ook onder nemers zijn is economie van de peuterschool.Dit bestuur zou voldoende moeten zijn deze 2 clubjes zonder pardon op straat te zetten,maar het blijft zitten en breekt de melkveehouderij tot op de grond toe af

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkveehouderij , lto en grondgebonden geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0