Vleesconsumptie en de evolutie

Door Reinout Burgers, redacteur Vork, prikken in de voedselketen Uit het artikel: ‘Vegetarische gelovig of heidense vleesfanaat’ Volledige artikel, gepubliceerd in Vork, editie 13, april 2017 Ooit was ik bijna vijf jaar lang vegetariër. In mijn studententijd bleek het met een spaarzaam budget lastig om diervriendelijk vlees te kopen. Ik werd vegetarisch omdat ik vond
Het bericht Vleesconsumptie en de evolutie verscheen eerst op Vlees.nl.
 Vleesconsumptie en de evolutie (vlees.nl)

Door Reinout Burgers, redacteur Vork, prikken in de voedselketen Uit het artikel: ‘Vegetarische gelovig of heidense vleesfanaat’ Volledige artikel, gepubliceerd in Vork, editie 13, april 2017 Ooit was ik bijna vijf jaar lang vegetariër. In mijn studententijd bleek het met een spaarzaam budget lastig om diervriendelijk vlees te kopen. Ik werd vegetarisch omdat ik vond Het bericht Vleesconsumptie en de evolutie verscheen eerst op Vlees.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden kopen , vlees , vleesconsumptie , burgers en vegetarisch geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!