10

Hoe maak je duurzaam goedkoop?

Er is nog maar één manier om te komen tot echt duurzame landbouw, zegt de Wageningse hoogleraar Frank Berendse: wie niet milieuvriendelijk werkt, moet dat in zijn portemonnee voelen.

trouw.nl/groen/…

Deel dit topic

Reacties

Dat is toch om te lachen, biologisch is per kg product in bijna alle gevallen 3 tot 4 maal vervuilender.
@koetje 33 Dat is toch om te huilen. Dat je je zelf voor de gek houdt met zulke flauwekul. Waarschijnlijk vergelijk je appels met peren en heb je nooit leren rekenen.
+4
Berendse er staan bedrijven te koop, laat ons zien hoe het moet dan komen wij over een jaar of 5 bij jou op excursie en dan struikelen we over de weidevogels.
Hoe kun je goedkoop duurzaam zijn klinkt beter.
Innovatief stukje en een mooie gedachtegang van deze hoogleraar. Alleen dit gaat alleen werken als het op grotere schaal aangepakt zou worden, niet mondiaal maar minimaal op europees niveau.
+2
Kijk naar zijn portfolio en je weet toch al genoeg. Ook deze persoon is niet objectief wur.nl/nl/Personen/…
+1
Weer zo'n milieuridder die een stukje schrijft, zogenaamd onafhankelijk, en bestuurslid van natuurmonumenten. Dus het zegt alweer genoeg.
Maar het staat er wel, mensen lezen het, mensen onthouden het, mensen moeten jouw product kopen.
@brabantboer1 reden te meer om bv. LTO wel te laten meespreken bij beleidszaken. Even terugkomend op een column van onze waarde Sjakie .
Wat is de definitie van duurzaam, het lukt op dit moment nog geen enkele deskundige om dit helder te verkopen zonder te vervallen in oeverloos gezwam!!. Als hoogleraar moet het toch mogelijk zijn om zo iets uit te leggen zonder collega's in hun functie te beledigen!!.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's frank , landbouw en duurzaam geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0
ONDERWERPEN