Doelstelling GVE

Voldoet iedereen aan de doelstelling? Anders betaal je over de volle overschrijding van je referentie 480 euris! Dus 0,1 over je doelstelling en 10 boven je referentie kost 4800 en bij geen overschrijding doelstelling maar 1200. Hier voldoe ik in CRV wel aan de doelstelling en in het portaal niet! Terwijl het portaal toegeeft dat afvoer begin april enige tijd niet is meegenomen in de berekening moet je als boer maar afwachten of het goed komt want waar je heen belt kunnen ze niets veranderen.....grrrrr....

Deel dit topic

Reacties

cs-agrar
Dan reken je het toch zelf ff uit op een kladje
HansBa
@cs-agrar Heb ik gedaan; CRV heb het goed , maar daar wordt ik niet op afgerekend!
cjw73
Nou ik niet in ieder geval. Zit er in beide gevallen net boven.
HansBa
@cjw73 net boven je doelstelling is het ergste, betaal je boven je referentie ook 480 ipv 112.
ijssel
Bij mij zijn de gve,s op z-net lager dan wat rvo aangeeft en dat terwijl op het rvo en de crv de gegevens kloppen en gelijk staan,maar nu hanteert de fabriek de gegevens van z-net,heb de regiomanager gebeld, en die zegt ik kan niets er aan veranderen.
HansBa
@ijssel Toch vreemd dat de gegevens in Z-net/portaal niet gelijk zijn met rvo en crv. Maar beter zo als andersom.
dwers
2,7 onder doelstelling voor 4,7 zal ik nog wel wat in de spaarpot moeten doen, waarvan 2 GVE ten onrechte (wel grondgebonden)
fokker
IK ben enkele weken geleden uit de regeling gegooid (niet melkleverend ) dus ik ben volop koeien aan het bijkopen .ps ik zoek nog fleckvie vaarskalveren om op te fokken
arjankok
@fokker die zal je nu uit Duitsland moeten halen denk ik
oubi
@fokker moet je over april toch nog betalen. Gaat pas 1 mei in toch.
fokker
@oubi 12 april is het nieuws naar buiten gebracht door van Dam ik ga er van uit dat dat ook de ingangsdatum is

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's crv , boer en gve geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN