Waarom mestfraude een Nederlands probleem is - Rekenkamer rekent na | Boerenbusiness.nl



Originele beschrijving

Rekenkamer rekent na: Waarom mestfraude een Nederlands probleem is. Lees verder op boerenbusiness.nl

Deel dit topic

Reacties

kanniewaarzijn
"Het overheidsbeleid is zo gekunsteld en zo ver weg van de praktijk. Het is bijna niet voor te stellen dat een intelligent land als Nederland zo'n slecht beleid voert".

Helemaal met deze uitspraak van deze "milieudeskundige" eens. Jammer dat de rest van zijn verhaal eveneens is gebaseerd op dezelfde gekunstelde en praktijkvreemde onzin die door de overheid is bedacht.

Intelligent land? Mwah.....
Pluto
Is er sprake van fraude als de vachtwagen zijn mest in de container lost waar vervolgens een injecteur de mest over verschillende percelen verspreid omdat de vrachtwagen niet dichterbij kan lossen. Of denkt de RVO echt dat alles direct op het eerste beste perceel is uitgereden???.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0