Besluit van de Minister van Economische Zaken - volmacht en machtiging corporate director van Friesland Campina

Inhouding melkgeld fosfaatreductieplan nu dus privaatrechtelijk geborgd.
U kunt tegen dit besluit bezwaar maken.

Deel dit topic Besluit van de Minister van Economische Zaken van 6 april 2017, nr. WJZ/17050117, houdende regels inzake het verlenen van mandaat, volmacht en machtiging aan de corporate director van Friesland Campina Nederland B.V. betreffende aangelegenheden die verban (zoek.officielebekendmakingen.nl)

Harry K

Reacties

harke
Wie gaat er bezwaar maken?
oubi
Wat is het doel hiervan?
hookwood
@oubi Alle directeuren van de diverse zuivelondernemingen zijn nu door de minister gemachtigd om de uitvoering van het fosfaatreductieplan te regelen. zoek.officielebekendmakingen.nl/zoeken/resultaat/…
+1
kanniewaarzijn
@hookwood Slimme zet van Van Dam. Kan de schuld straks moeiteloos weer op een ander geschoven worden.
+1
hookwood
@kanniewaarzijn Welke schuld? Heeft niets met slimme zet te maken maar is gewoon onderdeel van het fosfaatreductieplan. Feitelijk is het volgens mij niet veel anders als ten tijde van de quotering waarbij de inning van de superheffing ook via de zuivel liep.
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @hookwood:
Welke schuld?
De schuld van het foutieve fosfaatberekeningsdebacle. Reken maar dat er wat loskomt als men dat tzt toe moet geven.
hookwood
@kanniewaarzijn verklaar je nader ik heb niet helemaal in beeld wat je bedoelt
+1
kanniewaarzijn
@hookwood Het vergelijk met mq gaat hier niet op. Mq was niet gebaseerd op leugens, maar op historische referenties. Die idiote fosfaatreductie daarentegen is misdadig. Men weet donders goed dat die zgn. vervuiling gebaseerd is op een rekenfout. Verschillende keren heb ik dat hier al uitgelegd en ga dat niet nog eens een keer doen. Feit is wel dat deze idiotie ten koste gaat van zowel mensen als dieren, men gaat letterlijk over lijken en de schade loopt inmiddels in de miljarden. Geen wonder dat Van Dam de verantwoordelijkheid elders wil neerleggen.
klant
@hookwood goh nou dan zal het nu allemaal we weer op zijn pootjes terechtkomen.
Mvfwouters
Waar lto /Zlto al lang over praat" !lost melkfabriek in 3 maanden op !
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden campina , friesland , friesland campina , melkgeld , regels en fosfaatreductieplan geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!