Illustratie van: JohnDeerenr1

RVO: alle ondernemers hebben inmiddels reactie

Alle melkveehouders met klachten over de GVE-gegevens bij RVO hebben inmiddels een reactie van uitvoeringsinstantie ontvangen. Dat laat RVO in een schriftelijke reactie aan Melkvee.nl weten naar aanleiding van bezwaren van de melkveehouders over de administratie van de rijksdienst.

Deel dit topic

Reacties

digger
Nog geen reactie gehad.gaan we dinsdag maar weer een uurtje aan de telefoon hangen
m uut m
Geen reactie van rvo gehad.
Wel staan op ZuivelNL nu de juiste aantallen koeien en jongvee alleen ben ik nu ineens niet meer grondgebonden.
De gegevens van 2017 kloppen nog steeds niet.
Grensboertje
Hier ook nog geen reactie gehad en ondanks een bericht op Melkweb dat Grondgebonden nu zou kloppen.... Klopt er hier nog helemaal niks van!
robotboertje
Eerlijk is eerlijk; hier klacht per invulformulier aangegeven, netjes reactie gehad en inmiddels is het op ZuivelNL ook aangepast naar de juiste waarden!

Vrolijk pasen!
dwers
Eindelijk staan de GVE goed op zuivel nl 12 koeien stonden bij pinken scheelt toch weer 6 GVE.
Nu nog grondgebondenheid was ik wel maar staat nog op nee zou weer 2 GVE schelen.
hans van toos
Hier alles kloppend nu.
pietjepuk
Hier heeft altijd alles geklopt. Staat alleen bij actuele aantallen: geen machtiging. Ik heb nog geen verzoek gezien om de machtiging te geven. dus we wachten rustig af.
Pluto
Ze hebben gereageerd inderdaad,,,,,,,, wij hebben uw bezwaar ontvangen en ingeboekt onder nummer ............ voor verdere correspondenties gelieve dit nummer te vermelden!!!.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkvee , administratie , melkveehouders en rvo geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0