Gouden Grutto naar Marcel Strijtveen

Melkveehouder Marcel Strijtveen uit Lierderholthuis is winnaar geworden van de Gouden Grutto Award. Deze prijs van Vogelbescherming Nederland wordt toegekend aan boeren die laten zien dat natuurbelangen zijn te combineren met een financieel gezond bedrijf, vertelt de winnaar.

Deel dit topic

Reacties

+2
dwers
Aankoop natuurgrond is verstandig geweest als natuurmonumenten het had gekocht dan hadden ze weer een stuk laten verruigen " een weidevogel zie je niet alleen pitrus en riet."
Jaap40
@dwers klopt, dat ze het kopen kan nog, maar laat aub een agrarier het werk (betaald) uitvoeren anders geheid een zooi en geen zicht op predatie.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkvee , gezond , vogelbescherming en melkveehouder geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0