Van Dam discussieert met jonge ondernemers over toekomst

Staatssecretaris Martijn van Dam ging – zittend op balen stro – met een groep jonge ondernemers uit de voedselsector in discussie. Onder deze groep ondernemers waren zowel boeren als stedelingen. Zij wierpen een blik op de toekomst en hoe de volgende periode van het Europese gemeenschappelijk landbouwbeleid (GLB) er uit moet komen te zien.

Deel dit topic

Reacties

Veehouder grond
Bijzonder dat ingezet beleid al weer ter discussie wordt gezet.
+1
Porky
Ik zou niet eens willen praten met een vent die zegt " ik heb niks met boeren ". De lamzak, heeft 2 jaar op zn platte reet gezeten ,en geen ene donder gedaan
Pluto
Welke toekomst????. En van wie????.
Mvfwouters
Van Dam kan er niks aan doen de schuld is aan lto en Zlto die zeggen we hebben van Dam nodig nu komen ze er achter dat nie zo is ze de vuist op tafel !
janv
Als het alleen maar gaat om het veranderen.....

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's balen , stro , melkvee , landbouwbeleid , glb , gemeenschappelijk landbouwbeleid , toekomst en dam geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0