Gezocht aanhaal moment voor koppakking Perkins 152 motor (3cilinder)

Ik heb de krukas en zuigerveren vervangen van een Perkins AD3-152 motor, en ben nu aan de koppakking toe. in de pakkingset zat geen aanwijzing voor het aanhaalmoment, en de volgorde om de kopbouten aan te trekken. wie kan me helpen?

verder viel het me op dat er ook geen klepsteelrubbertjes op de inlaatkleppen zaten, terwijl die wel in de pakkingset zaten.
Omdat de kleppen een enorme koolkraag hadden (die ik verwijderd heb) heb ik wel de klepsteelrubbertjes geplaatst. ik hoop dat zo het blauwe roken ophoud?

Deel dit topic

Reacties

Arie_MF
@Bert353 ik heb een boek van deze motor, als ik morgen thuis ben kan ik wel een foto maken vd pagina over kopbouten aanhalen, tenzij je tegen die tijd al geholpen bent.
Bert353
@Arie_MF hoi Arie, je hebt PM
Wimsumar
Beste Bert353: Van de M.F./Annatefkasite:

Perkins AD3.152 gegevens:

Klik/doorklikken op vorige/volgende in de bovenhoek van je scherm:

annatefka.nl/mf_techniek/spaans/…
ford3000case745
@Bert353 was de motor zo gaar van binnen dan?
En heb je de cilinders ook gehoond of nieuwe geplaatst?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden roken , motor , kopbouten , aanhaalmoment , Koppakking , vervangen , gezocht en perkins geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0