Illustratie van: JohnDeerenr1

Reactie RVO op klachten laat op zich wachten

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) kan niet voor dinsdag inhoudelijk reageren op klachten van melkveehouders over de RVO-administratie. Dat laat de overheidsinstantie vrijdag weten.

Deel dit topic

Reacties

toon-hurenkamp
En van ons moet en zal alles zo snel mogelijk aangelevert worden ..... van hun kant duurt het maanden of nog langer voor men uitslag krijgt...
zandhapper
@toon-hurenkamp Ook meegemaakt..5 maanden wachten op andwoord en toen MOEST ik binnen 14 dagen reageren....
Henk Schoonvelde
@toon-hurenkamp Wij wachten al 2 jaar op antwoord op bezwaar nav een gps meting. Lekker handig bij amvb en mestboekhouding....
cjw73
@Henk Schoonvelde dat geld voor de gps metingen kun je je net zo goed besparen. wordt meestal 1 jaar geaccepteerd en daarna draaien ze het weer naar hun meting terug is mijn ervaring.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkvee , melkveehouders en rvo geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN