Mf 35 loopt niet meer na vervangen koppakking.

Hallo,

Een poos geleden heb ik de koppakking van mijn mf 35 vervangen en de kleppen gesteld. Vervolgens heb ik de trekker weer helemaal in elkaar gezet.
Trekker rookte van tevoren best veel en liep niet helemaal regelmatig, maar was verder niet veel op aan te merken.

We hebben daarna de trekker aangetrokken. Hij liep vrijwel gelijk en heeft een uurtje staan draaien. Vervolgens is de trekker weer binnen gereden. Toen ik hem een poos later koud wilde starten ging die niet meer aan de gang. Accu was vol en motor draaide hard genoeg rond, maar hij startte niet door. Na het aantrekken startte de motor wel toen die warmgelopen was.

Vandaag hebben we de trekker nogmaals aangetrokken. Weer liep die vrijwel gelijk. Ik merkte op dat de trekker erg veel wit rookte en dat er olie uit de uitlaat kwam ( erg veel, het werd er uitgeblazen ). Ook rookt de trekker langs het pijpje van de motor en daar gooit ie ook olie uit. Bij stationair lopen valt de trekker stil en ik merkte vandaag ook dat de trekker veel minder fel was dan normaal.

Wat zou het probleem kunnen zijn?
Klepsteelrubbers?

Ps.: de brandstofpomp is los geweest van de motor om een pakking te vervangen. Deze kon volgens mij maar op 1 manier weer in elkaar omdat er een spie zat. En de trekker loopt opzich wel bij aantrekken, dus dat lijkt me geen probleem?

Alvast bedankt!

Deel dit topic

Reacties

casepowers
Lijkt me dat de koppaking weer lek is gegaan? misschien verkeerd gemonteerd? zou eens beginnen met compressie meten. zegt al veel
deutz3.70power
@casepowers

Druk is veel te hoog. Blaast erg veel uit carter.
casepowers
Kan zo vanuit de cilinders in de olie kanalen komen. dan komt daar de compressie. dus druk in het carter.
en je zegt ook dat die olie door de uitlaat er ook uitblaasd. als de koppaking (weer) kapot is kan dus tussen de cilinder en olie kanaal druk in het carter komen en dus ook olie in de zuiger. die dus weer op zijn beurt olie door de uitlaat weg werkt. ik zou toch eens kompressie gaan meten.
deutz3.70power
@casepowers

Kan het ook aan de klepsteelrubbers liggen?
casepowers
Denk toch de koppaking. heb je alleen de koppaking vernieuwd? niet de kop laten vlakken? als je dit wel hebt gedaan nemen ze normaal de klepsteelrubbers mee.
deutz3.70power
@casepowers

Alleen koppakking vernieuwd zelf en verder niks aan gedaan, dus ook niet laten vlakken. Pakking was niet lek maar omdat ik de trekker op aan het knappen ben willen we alles meenemen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden olie , trekker , mf , accu , brandstofpomp , uitlaat , motor , starten , Koppakking , vervangen , pakking , rookt , wit en koud geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0