Illustratie van: unipower

ZF vooras onderdelen of beter 2e hands kopen?

Hallo,

Heb een aantal weken gelede neen case 856 xl aangeschaft (bouwjaar 1987). Maar nu blijkt dat de vooras al een vrij lange tijd zonder olie gedraaid heeft. Dit heeft de vorige eigenaar waarschijnlijk ook niet geweten. Het kwaad is dus waarschijnlijk al geschied. (Het plannetaire stelsel in de potten van de wielen hebben wel olie). Na olie bijvullen op de vooras hebben we er een stuk mee gereden en de olie er weer af laten lopen en hier zat natuurlijk veel metaalgruis in.

Ik ben van plan om de vooras uit elkaar te halen maar hier ben ik een onderdelentekening voor nodig om te kijken in welke volgorde dat moet.
Als er iemand is die hier een digitaal bestand van heeft zou dat zeer welkom zijn.
Al het andere advies is ook zeer welkom.

Alvast bedankt

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

+2
casejxu
bepcoparts.com/index_nl.php/?fromMBF

Links kiezen uit : vooras -> zf -> type in voeren en dan van jou as de tekening met onderdeelnummers
Wimsumar
Beste Niek Kiers: Op de CASEIH.com website ga je naar de N.P.G.C.-catalogus (als klant inloggen etcetera). De CASE 856XL staat in de catagorie "Tractors under 100 horsepower". (Vooras bij "powertrain").

caseih.com/emea/nl-benelux/…
Favorit614
Granit levert ook de onderdelen incl. de onderdelen tekening.
partnershop.granit-parts.nl/category/…
schluterman
Origineel kun je ook nog alles aankomen bij zf

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's olie , wielen , case , advies , onderdelen , bijvullen , vooras , xl , olie bijvullen en zf geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0