Partner FrieslandCampina in de problemen

China Huishan Dairy, een partner van FrieslandCampina, heeft grote problemen. Zo daalde de beurswaarde met ruim 85 procent en is de financiële topvrouw onbereikbaar.

Deel dit topic

Reacties

tok achterhoek
4 Miljard in waarde gedaald, wel veel
Coen
@tok achterhoek , in 2 jaar tijds veel door RFC geinvesteerd vermogen verwaterd, ook veel gedeeld op het aantal kg NL-melk 😞
hans1980
Snap al die investeringen ook niet , kijk verkoop je riedel en ga je in die gekke landen investeren , voor je het het weet hebben ze de know how en is RFC overbodig
de melkprijs wordt daardoor niet beter .
zou de surplus aan winst liever in een nog betere melkprijs zien..
KOC1981
@hans1980 de surplus volledig uitbetalen wil zeggen dat je de zaak aan het opeten bent. kun je best een aardig tijdje volhouden, maar eens ben je wel klaar.
weideboer
@hans1980 en daarom bent u wellicht geen directeur van deze onderneming, een ieder zijn visie en vakmanschap

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's china , frieslandcampina , melkvee en dairy geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0