Fotoserie: Maurits von Martels beëdigd

Afgelopen donderdag was het zover; de met voorkeursstemmen in de Tweede Kamer gekozen Maurits von Martels molk voor de laatste keer door de week thuis. Die dag werd hij beëdigd. Melkvee.nl maakte er een fotoserie van.

Deel dit topic

Reacties

+2
Jannus
Ik wens meneer van Martels veel wijsheid en boeren diplomatie toe in de kamer en dat hij mijn voorkeursstem tot waarde mag maken en dat zullen er meer zijn in de lande
vedder
@Jannus ik wens met je mee
+1
kuilhapper
nieuweoogst.nu/nieuws/2017/…

Zo, stemmen op von Martels heeft wel veel nut gehad zo het nu lijkt...
Jannus
@kuilhapper Glastuinbouw en gewasbescherming

Afgesproken is dat Von Martels eerste woordvoerder is op de dossiers glastuinbouw, gewasbescherming, biotechnologie en biobrandstoffen. Daarnaast houdt hij zich onder meer bezig met dierenwelzijn (niet-landbouwdieren), gastvrijheidseconomie, toerisme, spoor en externe veiligheid.

Nou,zal me benieuwen ?? misschien had tie niet naar die 1000 euro moeten vragen 😀

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkvee en tweede kamer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN