Van Dam: eerst meer onderzoek naar weidegang

Martijn van Dam wil eerst meer onderzoek laten doen, voordat hij een beslissing neemt over het al of niet wettelijk borgen van weidegang. Dat schrijft de demissionaire staatssecretaris in een brief aan de Tweede Kamer.

Deel dit topic

Reacties

dwers
LTO roept op om filmpjes te maken van koeien die naar buiten gaan, koeien naar buiten is prachtig maar er is toch niets bijzonders aan.
DeBoerin
Misschien ook maar eens een filmpje naar van Dam sturen. Ik heb een leuk filmpje van het moment dat de koeien naar de nieuwe stal gingen: een en al joligheid en hetzelfde effect als dat de koeien na de winter weer de wei in mogen. Helaas kunnen ze maar een keer een nieuwe stal in..........
+1
ronny 2
Mooi filmpje maken als het de hele dag regent.
Rondhus
Is maar net welk onderzoeksbureau dit gaat onderzoeken en dan weet je de uitkomst al
Pluto
Bijna alle koeien die zijn aangemeld voor de stoppers regeling liepen in de zomer buiten!!!.
RFCer
@Pluto Dat zal ook wel ja. Gemiddelde stopper was toch ergens rond de 60 Koeien. Deze groep past nog wel gemiddeld boven de 80 procent weidegang toe.
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Pluto:
Bijna alle koeien die zijn aangemeld voor de stoppers regeling liepen in de zomer buiten!!!.
Maakt niet uit, om de banken ter wille te zijn zijn alle middelen geoorloofd.
+1
Leo,s vriend
@Pluto nee hoor, van de 5 stoppers die ik ken hadden er 4 de koeien jaarrond binnen..........., waarvan 1 met bijna 200 koeien.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkvee , weidegang , tweede kamer en dam geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0