Illustratie van:

Massey Ferguson 155 - Wie kent de geschiedenis van deze trekker?

Hallo,

Ik ben een beetje aan het graven naar de geschiedenis van onze trekker.

Volgens de handelaar waar wij hem rond 2004 van kochten, had hij aan het strand gelopen om boten in en uit het water te halen.

Via een sticker achterop de stoel, kwam ik uit bij een loonwerker in Egmond.
Die mensen wisten de naam van een oude (inmiddels overleden) eigenaar. En dat de trekker bij Kramer in Burgerbrug in onderhoud geweest is.

Het lijkt me niet netjes die naam hier op een openbaar forum te noemen, maar die heeft me niet verder gebracht. En een mail naar Kramer heeft ook geen reactie opgeleverd, dus ik zit weer op een dood spoor.

Dus hopelijk is hier nog iemand die me verder kan helpen, het gaat om de MF155 op onderstaande foto. Zo zag de trekker er uit toen die in 2004 bij ons kwam.

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

DANOONTJE POWERR
@806 Heb jij een idee?
+1
806
Heb een pb gestuurd aan @hooidonk

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 155 en hebben de trefwoorden water , trekker , kramer , massey ferguson , netjes , ferguson , graven , sticker , onderhoud , stoel , strand , loonwerker en 2004 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0