Laatste restzetel alsnog naar Partij voor de Dieren

De laatste restzetel gaat alsnog naar de Partij voor de Dieren. Daarmee is een tweestrijd met 50PLUS beslecht die 7462 stemmen tekort kwam.

Deel dit topic

Reacties

MARTIJN G
Jammer weer een verloren zetel.
arie.j
Quote Reactie van @MARTIJN G:
Jammer weer een verloren zetel

50+ is ook niet alles hoor. Dus dat het zoveel uitmaakt?
In ieder geval komen die nu net een zetel tekort om een VVD-CDA-D66 kabinet eventueel aan een meerderheid te helpen, is misschien ook niet verkeerd.
Frits1
Och het oog wil ook wat 😁
oldhuus
@Frits1
Ook de stemtinder gebruikt?
buorman
@Frits1
Vertel; welke 'schoonheid' komt er op die vijfde zetel te zitten?
jan is hobbyboer
Quote Reactie van @buorman:
ertel; welke 'schoonheid' komt er op die vijfde zetel te zitten

Even googlen.......
oldhuus
pieta
@oldhuus Wel jammer dat ze het niet zo op verse worst hebben. 😁
weideboer
Democratie heren, dus waar maken we ons druk om, nu mag iedereen waar maken waar we de afgelopen maanden mee plat gegooid zijn
jan is hobbyboer
Quote Reactie van @weideboer:
nu mag iedereen waar maken waar we de afgelopen maanden mee plat gegooid zijn

Mijn partij doet dat al jaren.
Greidboer
@jan is hobbyboer Door vanaf de zijlijn te roepen hoe het vooral niet moet....
jan is hobbyboer
Quote Reactie van @Greidboer:
Door vanaf de zijlijn te roepen

SP zit qua regeringsdeelname ongeveer in zelfde positie als PVV, meeste partijen willen nix met SP te maken hebben omdat ze niet melk elke wind meewaaien. Dan wordt het wel moeilijk om niet aan de zijlijn te blijven staan.
arie.j
Quote Reactie van @jan is hobbyboer:
SP zit qua regeringsdeelname ongeveer in zelfde positie als PVV, meeste partijen willen nix met SP te maken hebben omdat ze niet melk elke wind meewaaien. Dan wordt het wel moeilijk om niet aan de zijlijn te blijven staan.

Naar ik dacht was het Roemer die als eerste samen met de VVD uitsloot, en dan kun je het wel ongeveer vergeten in de huidige situatie.
En voor de rest zitten er nogal wat pijnpunten dat klopt, zoals bv. defensie die de SP zo ongeveer wil afschaffen, of de zorg die de SP wel heel erg radicaal anders wil.
Melkveehouders natuurlijk niet blij zijn met de verplichte weidegang die de SP wil, maar dat is misschien niet het meest harde punt.
jan is hobbyboer
Quote Reactie van @arie.j:
Naar ik dacht was het Roemer die als eerste samen met de VVD uitsloot

Als je die samen in de regering stopt kun je ook net zo goed geen verkiezingen meer houden. Soms zijn meningsverschillen onoverbrugbaar, daar weten wij 2 alles van, en dat is helemaal niet erg. Verschillen zijn handig zodat mensen/dieren zich aan kunnen passen aan wisselende omstandigheden, maar dat is evolutieleer (en geen ark van noach idee) dus zelfs daar zijn wij het al niet over eens.
IJsseldelta
Alle partijen kunnen weer acute Alzheimer krijgen. Alle beloftes worden weer zo snel mogelijk vergeten.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkvee , partij voor de dieren en dieren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
15
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
18