Mautits von Martels

Is het von Martels ook gelukt met voorkeurstemmen in de Tweede Kamer te komen? Hij had hier veel voorkeurstemmen.

Deel dit topic

Reacties

puddingbroodje
Is pas 21 maart bekent!
+5
pieta
Mautits, is dat een nieuwe Engelse term voor bijv zeurwijf? 😁
Coen
@pieta , is hij de Jonkheer Maurits von Martels ?
+1
jongveehouder
bella
Volgens de stentor lijkt het uitgesloten dat wethouder von Martels met voorkeurstemmen in de kamer komt.
Groen1
Dalfsen - De kans dat de Dalfser wethouder Maurits von Martels met voorkeursstemmen in de Tweede Kamer terecht komt lijkt uitgesloten.

Job Oldegbers 16-03-17, 15:52

Een rekensommetje leert dat de nummer 44 op de CDA-kandidatenlijst in ieder geval op zo’n zevenduizend persoonlijke stemmen kan rekenen. "Dat is lang niet genoeg, maar deze stemmen zijn nog niet allemaal geteld. Ik hoop op ongeveer tienduizend stemmen uit te komen”, aldus Von Martels. Om via de 'achterdeur' alsnog in de Kamer te komen heeft de melkveehouder 17.600 stemmen nodig. Dinsdag weet hij definitief hoeveel steun zijn actieve campagne precies heeft opgeleverd. Von Martels deed een gooi naar het Haagse pluche om voor “meer boerenverstand” in de politiek te zorgen.
+4
mlkvhoudr

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's tweede kamer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN