GVE reductie door de overheid

De overheid heeft de manier gevonden om GVE rechten te reduceren. Iedereen die een formulier gebruikt heeft met betrekking tot bedrijfsoverdracht of beeindiging verliest zijn rechten in de cyber space. De computers kunnen dit niet verwerken waardoor de rechten verloren lijken te zijn.

RVO voert de taak die uit ze van Zuivel.nl krijgt. Maar bij Zuivel.nl vragen ze aan RVO hoe ze de zaak moeten uitvoeren. Snap je het nog. Zeg maar Buurman en Buurman in actie. Wens alle collega's veel succes met dit dode paard.

Deel dit topic

Reacties

robbies
Niet zo druk maken Pietertje. Dit hele plan ligt binnen 3 weken uit elkaar als er een rechter naar gekeken heeft. Dan doemen er weliswaar grotere problemen op, maar dat zien we dan wel weer.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's zuivel , overheid , paard , rvo en gve geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN