Uitslag poll: Wat stemmen melkveehouders woensdag?

CDA VVD en SGP zijn al jaren de populairste partijen onder melkveehouders. Maar wie mag op de meeste steun rekenen woensdag? De uitslag van de poll van Melkvee.nl is duidelijk: CDA gaat royaal aan kop met bijna de helft van de stemmen.

Deel dit topic

Reacties

Dutchdairyman
Wel een beetje vreemd als je als SGP tegen de melkveefosfaatwet stemt, En de ChristenUnie is voor krijgt maar 3 procent van de stemmen. Scheelt toch 300000 koeien en Samen met het CDA de voer/mest contracten in de wet vastlegt.
+2
Hans van Bergen
CU is gewoon linkse club waar de boeren alleen maar last van hebben. Ik stem Elbert Dijkgraaf van de SGP de eige boerenpartij. Het CDA kiest voor de stedeling en niet meer voor de plattelander. Zeker als ze met links gaan regeren. Stem je toch nog CDA kies dan ook voor Jaco Geurts! Heel belangrijk voor zijn positie, Hoe meer voorkeurstemmen hoe sterker zijn positie. In een eventueel kabinet maar ook als er weer nieuwe verkiezingen komen. No 10. Of diegene die v Aartsen en zijn rampen weer vergeten zijn en toch VVD doen neem dan Lodders
J.v.G
@Hans van Bergen 44 von Bartels. Komt hij er in met voorkeurstemmen dan is dat toch juist een goede steun voor Geurts?
delavalboer
@J.v.G Von Martels is zelf melkveehouder en weet wat er speelt. Hopelijk komt hij met voorkeurstemmen een heel eind!!
Mijn stem heeft ie
J.v.G
@delavalboer dan moet niet de ene helft Geurts gaan stemmen! gewoon met zn allen voor Bartels dan kan het zat lukken!
BoerBart
@Hans van Bergen ik stem cu. Links sociaal is ook voor de ratrace waar we in zitten het beste. Veel boerenverstand en een goede financiële vrouw in de cu.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkvee , cda , vvd , melkveehouders , poll en sgp geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0