Gefeliciteerd Wiebren

Ik zag onderstaand bericht voorbij komen op Linked-in. LTO zonder Wiebren, wie kan het zich nog voorstellen, maar het gaat toch gebeuren. Lijkt me een goede carrièrestap. Succes in je verdere loopbaan.

Vanaf 1 mei aanstaande werk ik niet langer meer bij LTO. Ik ga aan de slag als programmaleider Living Lab Natuurinclusieve Landbouw. Dit Living Lab stimuleert en ondersteunt initiatieven die gericht zijn op het samenvoegen van natuur- en landbouwdoelen, voor mij een inspirerende nieuwe uitdaging.
Met veel energie en passie heb ik mij sinds mei 2008 voor LTO en haar leden ingezet op het terrein van Mest -en milieubeleid voor de veehouderij. Ik heb hier veel geleerd en mogen samenwerken met veel mensen in een groot netwerk van professionals wat ik in deze jaren heb leren kennen.
Ik kijk daar met plezier op terug.

Deel dit topic

Reacties

+4
de hoef
Gefeliciteerd ,we zullen je inbreng missen [ik tenminste
+3
Jack Rijlaarsdam
Bedankt voor je inzet. Wens je veel voldoening van je nieuwe job.
+2
Erco
Groot gelijk dat je niet meer wilt werken voor die organisatie, zal je een hoop frustaties schelen. Succes met de nieuwe job. En bedankt voor je onvermoeibare reageren op de meeste prikkers! En geen dingen zeggen die je nieuwe werkgever niet waar kan maken 😉
+2
MTSTAMMINGA
Gefeliciteerd
En ik ben blij dat je in iedere geval in Friesland blijft werken
+1
dorpsrandhoeve
@MTSTAMMINGA Ik ben ook blij dat hij in Friesland blijft werken.
MTSTAMMINGA
@dorpsrandhoeve

Bij jullie is de zaak niet meer te redden Snap niet dat jullie Rendac hebben verkocht als domme noordeling
dorpsrandhoeve
@MTSTAMMINGA Is bij jullie de zaak dan wel nog te redden dan?
MTSTAMMINGA
@dorpsrandhoeve
Hoop het In elke geval we hebben de melkfabrieken in Heerenveen en de grote slachterij komt in Leeuwarden En we denken 😀 dat we nog ruimte hebben te ondernemen
+1
George
Wiebren succes en veel geluk met je nieuwe baan.
+2
jan w
Wiebren succes,
Ik denk en waarschijnlijk nog wel meer met mij dat we toch hier je mening hier nog eens mogen lezen. De soms wat te kritische opmerkingen zullen dan nu ook wel voorbij zijn.
Ik hoop dat je opvolger, als er die tenminste komt zijn zegje hier ook wil doen, al is dat soms niet makkelijk.
+4
robbies
Gefeliciteerd met je nieuwe baan Wiebren. Het beleid dat je hier onvermoeibaar verdedigde heb ik nooit achter kunnen staan, maar dat je de motivatie opgebracht kon krijgen om telkens weer te reageren heeft respect afgedwongen. Als je diezelfde bezieling opbrengt bij je nieuwe werkgever, dan hebben ze een goede werknemer erbij. Succes!
+4
Groen1
@robbies Wiebren gefeliciteerd met je nieuwe baan en ik sluit me bij @jan w en @robbies aan
+1
J.v.G
@Groen1 Ik ook! succes!
+1
vofjagtenberg
Gefeliciteerd, veel succes en vooral werkplezier toegewenst.
+14
janv
Jammer dat je weg gaat bij lto,ik zag in jouw de man met de kennis van het hele mest dossier.
Je heb hier vaak je nek uit gestoken al prikkend en zoekend naar antwoorden....
Ze hebben stront over je heen gekieperd,maar je bleef rustig..:😄
Het ga je goed.
+1
jg
Succes , hopelijk veel waardering vanuit politiek en Sector!
+1
Jan Veenhouwer
Wiebren gefeliciteerd met je nieuwe baan. Bedankt dat je telkens weer de tijd nam te reageren op dit prikbord. Het ga je goed!
Marianne Veenhouwer
+2
weurding
Suc6 wiebren, george zijn advies was dus nog niet zo slecht 😉
+3
Vario512
@Wiebren, je houdt wel van 5 over 12 uitdagingen.

Komen we er na jaren nog 'ns achter waar je persoonlijke voorkeuren liggen wat betreft landbouw.

Het redden van de grutto gaat nog een hele uitdaging worden, want als je de echte oorzaak niet wilt zien als overheid, ngo's en tbo's dan los je een probleem niet op. De boeren krijgen de schuld, maar de echte oorzaak zit 'm in het invoeren van de flora- en faunawet. Het krioelt hier van de vossen, kraaien en ander ongedierte. Zelfs in de natuurgebieden wordt tegenwoordig geen weidevogelkuiken meer groot. Jammer voor de boerenhaters dat ze daar de boeren niet de schuld van kunnen geven.

Succes met je nieuwe baan.
+1
Piet1960
Wiebren, bedankt voor het relativeren en de nuance aanbrengen in de veelal zeer verschillende reacties die je hier vindt op prikkebord, en de moeite om alles uit te leggen. gefeliciteerd.
+1
JohnDeere6serie
Succes met je nieuwe job, ennuh voor het samenvoegen van natuur en landbouw heb je toch geen P rechten en derogatie nodig 😉 En je zal geen 60? overuren per week meer draaien en kunnen schrijven. Ook heb je nu wel door dat alle 'harde' afspraken met de overheid soms minder hard blijken. Desalniettemin petje af voor je onverstoorbaarheid.
dorpsrandhoeve
Ach, en laatst gaf hij nog 2 keer "nee" als reaktie op die Vogelaar.
+1
puntertje
Mooie uitdaging! succes.
Van korte termijn denken naar lange termijn oplossingen zoeken.
+1
KuikenenKoe
Lokwinske wiebren met deze nieuwe uitdaging

ga er wel van uit dat je in toekomst nog wel eens mee prikt , de natuur topic s kun je zo wie zo niet om heen volgens mij
mocht je het alleen bij je foodlog vrinden gaan houden heb ik me voor genomen om ook bij dat clubje te gaan
+1
Bioepz
Van harte gefeliciteerd Wiebren. Ik kijk er niet van op dat je de natuurinclusieve kant op gaat. We horen vast nog wel van je. Succes!
+3
basbes
Zo zo, in één lange tussensprint van de achterhoede naar de voorlopers in het peleton. Je zult wel moe zijn. Succes
+14
Wiebren
Dank allemaal voor de reacties, complimenten en felicitaties.
Leuk ook dat juist @jan is hobbyboer de spits afbijt.
Tot 1 mei ben ik nog in functie, daarna zal reageren hier in ieder geval anders zijn
robbies
@Wiebren ga je je LTO-memoires nog een keer uitbrengen in boekvorm? 😀
+2
Wiebren
@robbies wie weet
+4
dorpsrandhoeve
@Wiebren Veel succes Wieb. was het niet altijd met je eens, maar waardeerde wel je inzet hier op het prikbord, en je dikke huid (is compliment).
+4
jan is hobbyboer
Quote Reactie van @Wiebren:
Leuk ook dat juist @jan is hobbyboer de spits afbijt.

Als mens heb ik je ongekende inzet en materiekennis absoluut gewaardeerd. Opportunistisch inhoudelijk had ik veel moeite met jouw bijdrages maar je was heel consequent in het vertolken van het LTO standpunt, jouw werkgever, na juli 2015. LTO zal hele grote moeite hebben om opnieuw zo'n gedreven, goed ingevoerd loyale werknemer te vinden. Die zijn zeer zeldzaam en LTO zal het ook wel erg jammer vinden dat je vertrekt. Ik hoop daarom oprecht dat je in je nieuwe klus een leuke uitdaging vindt voor de komende jaren. Het ga je goed !!
+1
Wiebren
@jan is hobbyboer dat heb je goed gezien, mijn persoonlijke mening doet er in deze niet te veel toe, het was mijn taak om de LTO-lijn zo goed mogelijk te realiseren. Dat is hier op PB wel meer dan eens verward met persoonlijke mening. Op zich logisch omdat de meeste prikkers juist hun eigen mening neerzetten. Tijd voor nieuwe uitdagingen, puinruimen heb ik de afgelopen jaren genoeg gedaan
jan is hobbyboer
Quote Reactie van @Wiebren:
Dat is hier op PB wel meer dan eens verward met persoonlijke mening.

Mijn soms wat extreme standpunten worden ook nogal eens verward met mijn gemoedelijke leven IRL, sommigen denken echt dat ik hier snuivend en briesend achter de computer zit 😄. Dit prikkebord is een gezellige teut-krans dat door sommigen veel te serieus wordt genomen, maar dat is met veel zaken in het leven zo.

Hoop wel dat je in je nieuwe functie wat meer opbouwend en verbindend bezig kunt zijn. Die LTO functie was wel een highway rechtstreeks richting burn-out, zoveel druk, zo precies op je woorden moeten letten, dat is leuk voor een tijdje, maar volgens mij houdt niemand dat lang gezond vol, vooral wanneer je persoonlijke mening (soms) niet helemaal strookt met de mening die je uit moet dragen. Zoals ik al vaker aangegeven heb, ik was veel eerder vertrokken, op zich kan ik wel bewondering hebben hoe lang je het nog vol gehouden hebt.
+1
Wiebren
@jan is hobbyboer dat langer volhouden komt deels omdat er meer bij komt kijken/ meer inzit als wat je aan de buitenkant kunt zien
+3
weurding
@Wiebren je bent geloof ik zelf een eerlijk en oprecht persoon en kromme regelgeving kun je nu eenmaal niet recht lullen, neem aan dat mede daardoor iedereen je keuze begrijpt, we willen allemaal een normaal leven 😄
+3
weurding
Quote Reactie van @Wiebren:
daarna zal reageren hier in ieder geval anders zijn

benieuwd met welke ogen je het dan ziet 😄
+1
Coen
@Wiebren , lokwinske 😄

zal het niet een grote metamorfose worden, nu bij LTO als beleidsmedewerker werken voor een grootschalige en intensieve melkveehouderij en dan nu als projectleider verdienmodellen ontwikkelen voor meer biodiversiteit in de Friese Melkveehouderij ?
zoiseraltijdwat
Wiebren gefeliciteerd met je nieuwe job! Wel een groot gemis voor lto nederland. Jij was helder en duidelijk in jouw uitleg. Had gehoopt dat je nog gewacht had met vertrekken nadat de fosfaatrechten hun intrede had gedaan maar kan je geen ongelijk geven. Het ga je goed!
+1
Titus de Wolff
Soa, soa, als natuurinclusieve boer denk ik dat het nu wel gaat klikken.😬
+1
achterhoeker2
Succes met je nieuwe baan
+1
zwier
Veel succes met je nieuwe baan.
+1
Dre van Helmond
Bedankt Wiebren en succes met je nieuwe baan.
Ik hoop dat je geen zieke LTO achterlaat,maar er gaan naar mijn mening te veel goede mensen weg .
Ik hoop dat je voldoende uitdaging kan vinden in je nieuwe baan.
Dre
+1
klant
@Dre van Helmond denk dat ie mooi op tijd het zinkende schip verlaat
Dre van Helmond
Laat nog eens wat van je horen.
+1
kuilhapper
Was wel te verwachten, alleen het moment om nu te vertrekken geeft (bij mij) de indruk dat jij ook niet meer gerust bent op een goede afloop van de fosfaatsoap...

Maar, veel succes met je nieuwe baan, hopelijk wat minder hectisch en vooral meer waardering!
+2
burg
Bedankt wiebren,
Ik wens jou veel arbeidsvreugde in je nieuwe job.
+2
Greetje
Dag Wiebren, hierbij ook van ons veel geluk gewenst en bedankt voor alle antwoorden hier op het prikbord en je inzet voor LTO.

Het verschafte ons altijd veel helderheid in de jungle van meningen en adviezen:)
+1
buorman
Wiebren; Tige lokwinske
En verder sluit ik me bij de rest aan; dank voor je inbreng hier
+1
Terrano
Gefeliciteerd Wiebren, bedankt voor je inzet hier en veel geluk met je nieuwe baan.
+1
Teunis D
Succes in je nieuwe functie Wiebren! Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen en je lef om je ook in de lastigste discussies te mengen.
Pluto
Toch nog een concert kaartje kunnen bietsen ??. Het laatste jaar te vaak in het nieuws met dubieuze uitspraken . Hoge bomen vangen veel wind en het werd een onhoudbare situatie en het is beter zo !. succes.
+1
dwers
Gefeliciteerd wiebren met je nieuwe baan, groot gelijk je kunt nu nog zwemmend bij de pier komen, voordat de lto (boot) weer de verkeerde koers vaart.(grondgebonden 2013 niet dus)

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's mest , landbouw , lto , energie , veehouderij , samenwerken en 2008 geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
52
DEELNEMERS
39
WEERGAVES
0