7

Wat kost een blauw koeherkenningsdoek van delaval?

Van onze delaval melkstal zijn de blauwe doeken bij de ingang zijde aardig versleten. Ook haperen ze tegenwoordig af en toe. Ik zou ze willen vervangen of laten repareren. Weten jullie wat een nieuw doek kost? En zijn zulke doeken ook bij handelaren te halen? Indien er reparatie mogelijk is dan graag suggesties wie dat zou kunnen.

Voor alle duidelijkheid het zijn die blauwe doeken zonder besturing.

Deel dit topic

Reacties

Probeer dit eens in België of Duitsland te vragen hier in Nederland zijn de prijzen vastgesteld, alleen de korting zijn ze nog vrij in
Ff bij een andere melkstalboer dan delaval horen of ie nog wat occasion heeft liggen
Schoftig duur, dat weet ik nog wel. jaar of drie en half vervangen, meen iets van 1500 voor 2
Jij moet even bellen naar landbouwsluis in genemuiden! Daar heb ik laatst nieuwen gehaald voor de weidebox. Zij laten die doeken daar zelf maken voor een paar honderd euro!

En anders zou je zelf ook wat in elkaar kunnen knutselen met wat van dat draad tussen betonplex! Heb ooit eens zoiets in elkaar gezet bij een boer hier in de buurt, werkte ook erg goed!
@Akroes manman wat een gepruts, dat moet je toch nie willen. Hier zouden de koeien spontaan de melk optrekkken.
@storm als je het over kartelvorming hebt binnen de melkveehouderij is melkmachineonderdelen een ultiem voorbeeld van, gevolgd door voerbijproducten en onderdelen van de grote trekkermerken. Niet 100% bewijsbaar maar gaat wel om een discutabele handeltje naar mijn inziens
@storm
Maakt toch niet uit, als je daar nu hobby aan hebt. En als ze goedkoper zouden zijn met direct kopen dan zelf maken. Dan worden ze zelf ook niet gemaakt.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's Repareren , melkstal , delaval , vervangen en versleten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0