Turkse minister dreigt Nederland met santies, dat ze in eigen land de baas spelen is al meer dan gen

Daar moet je toch mee lachen, stuur hem zo snel terug als kan!!

Deel dit topic

Reacties

Groen1
Turkije dreigt met zware politieke en economische sancties als Nederland verhindert dat de Turkse minister van Buitenlandse Zaken, Mevlüt Çavusoglu, zaterdag een bezoek kan brengen aan Rotterdam. Çavusoglu zei zaterdag tegen CNN Türk dat hij een Turkse campagnebijeenkomst in Rotterdam wil bijwonen.

telegraaf.nl/binnenland/27780077/…
+6
vrije boeren
@Groen1 al die Turkse rotzooi mooi terug sturen
+2
jan is hobbyboer
Quote Reactie van @vrije boeren:
al die Turkse rotzooi mooi terug sturen

Intolerantie met intolerantie beantwoorden, met de gekskes die we op dit moment aan de macht hebben in de wereld (Trump, Putin, Endogan en nog wat van die ijdele heethoofden) is dat wel de opmaat naar een 3e (en laatste) wereldoorlog. Ik vind het voordeel van Merkel en Rutte altijd, ondanks dat ik absoluut niet op de laatste ga stemmen woensdag, dat ze niet zo polariserend zijn, en niet zo vastzitten in allerlei fundamentalistische onzin. Dat leeft wel wat relaxter dan dat geschreeuw van die zgn. sterke mannen.
vrije boeren
@jan is hobbyboer Ja laat maar over je heen lopen dat is de oplossing .Dat heeft de boeren zo veel gemak opgeleverd
+4
jan is hobbyboer
Quote Reactie van @vrije boeren:
Ja laat maar over je heen lopen dat is de oplossing

Als er woensdag geen verkiezingen waren was deze onzin afgedaan als een kleinigheid, nu wordt er een hoop kabaal over gemaakt. Duitsland heeft 'toevallig' ook binnenkort verkiezingen. Boeren hebben zich laten vangen in het net van de subsidies, daardoor kan iedereen over hen beslissen, veel krijgen het niet voor elkaar om gewoon als een vrije ondernemer z'n eigen broek op te houden. Bulkproductie in een duur land als NL is gewoon een slechte combinatie, dat heeft helemaal nix met Turkije, die binnenslandse shit probeert te exporteren, te maken.

De Nederlandse politiek doet nu precies wat Erdogan graag wil, hem lekker in de Calimero rol drukken en maar lopen jammeren dat iedereen tegen hem is terwijl hij het grootste gelijk van de wereld heeft (vind ie zelf). Zijn aanhangers vinden dit prachtig, zie de analogie met de aanhangers van Trump, en z'n soortgenoten. Elke keer zelfde kunstje, en werkt altijd.
vrije boeren
@jan is hobbyboerDan kunnen wij boeren nog wat leren van Erdogan
arjankok
@jan is hobbyboer en een beetje meer stroop gebruiken en ondertussen gewoon de waarheid niet verzaken schiet er zo ook bij in
Piet1960
@jan is hobbyboer Erdogan heeft Europa aan de staart met z'n vluchtelingenchantage en dat weet tie. Zet 't hek zo weer open.
+7
jordi 1455
@jan is hobbyboer Hoe kun je een derde wereldoorlog krijgen als Trump en poetin met elkaar willen optrekken? Als Clinton won dan krijg je pas oorlog. Poetin is geen heethoofd, de turken hadden vorig jaar een Russische straaljager neergeschoten, als Poetin een heethoofd was had hij het beantwoord met bommen. De vijand is niet Poetin of Trump, maar mensen als Edorgan, Kuzu en weg kijkers als Rutte, Merkel en de elite in Brussel.
groeier
Denk dat die Turken nog meer schade gaan leiden dan wij, veel die hier in ons land wonen hebben 200% belang bij voldoende handel wat al tientallen jaren zo is en blijft 😄 😄
+1
J.v.G
@vrije boeren en dan direct een peildatum instellen!!!
+4
cs-agrar
Quote Reactie van @Groen1:
Turkije dreigt met zware politieke en economische sancties

mag nederland dan geen geld meer sturen?
+1
duitser
Laten ze het mooi uitzoeken daar. Nu lopen ze allemaal achter die gek aan en zijn wij in hun hun ogen bemoeizuchtig.
Maar het ergste is dat ze over een paar jaar om hulp schreeuwen dat ze het zo slecht hebben onder hun "dictator". En dan kunnen we daar weer onze jongens en miljarden aan oorlogsmateriaal heen sturen.
jordi 1455
@duitser Het gekke is dat die dictator Nederland nazistisch noemt terwijl hij niemand minder dan Adolf Hitler als voorbeeld ziet.
Pluto
De afgelopen jaren waren het of D66 of groen links die dit kabinet aan een meerderheid hielpen . Door deze actie van Turkije en het antwoord van de kamer is het wilders die met eer gaat strijken , en of je er blij van moet worden is een tweede maar hij krijgt weer gelijk!!.
jordi 1455
@Pluto en dan zitten ze te drammen dat wilders goed doet in de peilingen.
weideboer
Elk volk krijgt uiteindelijk zijn leider die bevolking wenst of nodig heeft. Dat ze doorslaan in bepaalde dingen... dat zit meestal ook weer in hun cultuur. Zie Amerika(bluffers en blaffers), Turkije(oude Turkse overheersing). Poetin(communisme).
Titus de Wolff
@weideboer Dit geeft in ieder geval aan dat we andere leiders nodig hebben in Europa. En dat de samenleving die zou gaan berusten op zorgzaamheid verkeerd is. Omdat die binnen de kortste keren overlopen en vernietigd wordt.
weideboer
@Titus de Wolff volgens mij hebben we juist harde leiders nodig die duidelijk zijn en niet zo softy zijn waar alles maar in overleg blablabla gaan. Dan krijg je juist dat extremen, kijk heel Oost-Europa. Waar elk volk weer autonoom wil worden op basis dat 1000 jaar geleden hun dat ook waren. Sinds dat zijn er ook een paar verdwaalde friezen die dat denken. Allemaal de keerzijde van...het overlegmaatschappij, kan goed gaan maar het volk kan er niet mee omgaan
jan is hobbyboer
Quote Reactie van @weideboer:
volgens mij hebben we juist harde leiders nodig

Geef even wat voorbeelden van succesvolle harde leiders, niet succesvolle is niet zo moeilijk, dan kom je de meest verschrikkelijke figuren uit onze geschiedenis tegen, alhoewel ook Stalin en Hitler nog steeds aanhangers schijnen te hebben. De menselijke geest is een bizar iets.
vofjagtenberg
@jan is hobbyboer The iron lady. 😁
+1
jordi 1455
@jan is hobbyboer Churchil, Thatcher, Bismarck en Eisenhouwer om een paar te noemen.
+1
Titus de Wolff
@weideboer Ondanks alle normale strubbelingen konden we volgens mij goed leven met het Europa van de afgelopen 50 jaar. Men ging steeds verantwoordelijker met elkaar om.
Maar het blijkt niet te kunnen. De lui van buiten gaan egoïstisch doen en dus hebben we vijanden.

Wijlen Jan Bearn Singelsma was trouwens de laatste Friese populistische politicus.
Jack Rijlaarsdam
Quote Reactie van @weideboer:
Amerika(bluffers en blaffers), Turkije(oude Turkse overheersing). Poetin(communisme).

Nederland (calvinisme) ?
weideboer
@Jack Rijlaarsdam wilde dat niet noemen, voordat iemand zal zeggen: je hebt het zeker over jezelf
+1
JohnDeere6serie
Die Erdogan mag wel oppassen straks komen we aanvallen met 2 gevechtsvliegtuigen en 1 tank die 2 weken terug nog in de optocht in Schijndel meegereden heeft 😂
+1
hans1980
Sancties tegen NL dus zuivel / bloemen e.d.
Gelijke munt terugslaan al dus turkije? ?
puntertje
@hans1980 vee-export, past weer niet in het plaatje van gve-reductiemaatregelen.
+1
j h p
Rare NL overheid, de Turkse bijeenkomsten zijn openbaar op openbare plaatsen, is vergunning plichtig. Na 6 weken inzage, bezwaar, beroep en hoger beroep van Wilders en je bent een paar jaar verder.
Kunnen de trage ambtelijke molens zich een keer nuttig maken, doen ze het niet. 😕
delavalboer
Wat gaat er eigenlijk allemaal naar turkije..Pinken, pootaardappels, kaas..?? Ik heb geen idee hoeveel er geexporteerd word naar turkijke. ..
+1
groeier
@delavalboer
Wat kaas, vlees, pootgoed en dat is't dan wel een heel eind, denk dat de Turken meer export naar ons land invoeren. Ze hebben trouwens wel een grote mond voor een relatief arm volk.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lachen , stuur en telegraaf geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
31
DEELNEMERS
20
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN