LTO: Moderne veehouderij en gezond platteland gaan hand in hand

Moderne veehouderijbedrijven met innovatieve huisvesting en management zorgen voor behoud van een gezond en leefbaar platteland. Door het eenvoudig beperken van het aantal dieren en bedrijven in een regio zal ontwikkeling stagneren. De leefbaarheid en de volksgezondheidssituatie zal er niet door verbeteren.

Deel dit topic

Reacties

jan is hobbyboer
Dat mag LTO ook nog keertje proberen uit te leggen aan de Q-koorts patiënten en nabestaanden. Enige dat telt is geldelijk gewin, daar moet de gezondheid gewoon voor wijken bij veel echte ondernemers.
jordi 1455
@jan is hobbyboer Of je 100 of 1000 geiten hebt, de kans dat Q-koorts uitbreekt blijft even groot.
+5
kanniewaarzijn
Toch "grappig". Normaal hoor je de LTO nooit ergens tegenin gaan (hooguit teleurgesteld), behalve als het hun doelgroep (groot en intensief) betreft.
Pluto
Zo blijkt maar weer zelfs als je tussen de varkens staat kun je laten zien dat je totaal niet weet wat of waar de landbouw mee bezig is !!.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkvee , veehouderij , gezond , platteland , management , dieren en huisvesting geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0