Waarom ik voor tractorfan koos

Beste leden,

Ik ben ondertussen al enkele jaren lid van Tractorfan en heb daar nog nooit spijt van gehad. Het begon allemaal toen ik zo'n tien jaar oud was, ik kocht massaal tractorboeken en tijdschriften, maar dat begon meer en meer geld te kosten en ik vond nooit al de informatie die ik zocht. Nadien zocht ik op het internet naar forums en de eerste die ik tegen kwam was deze, er opende een hele wereld voor mij! Nog altijd vind ik er wat ik zoek. Ik vind de sfeer op dit forum zeer aangenaam en hoop dat het nog lang zo mag blijven!

Mvg Jan Ramon

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Geef een passende beschrijving van deze foto!

Reacties

a3vandiejen
Mooi om te horen, en zie ik persoonlijk ook als een compliment.
+1
Albert Peters
Fijn dat je hier zovelen aan heb
Ik hoop dat dit voorlopig zo blijft
+2
mklok
Leuk om te horen , zo zie ik het ook . Je komt een hoop te weten over verschillende onderwerpen. Ook denk een bedankje voor de ontwerpers van deze site.
+1
Jan Ramon
Inderdaad de makers mogen we ook niet vergeten bedanken@mklok
+1
Tinus
@Jan Ramon Thanks! En jij bedankt voor demooie foto's!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0