60.000 roze balen gewikkeld voor Pink Ribbon

Bij een actie van VisscherHolland met roze wikkelfolie voor Pink Ribbon is 10.250 euro opgebracht.

Deel dit topic

Reacties

weideboer
Pink ribbon......nos.nl/artikel/… , beetje oud nieuws maar toch
Groen1
@weideboer In het landschap is zwart en groen plastic balen mooier, maar die roze plastic balen is wel een goed initiatief!
weideboer
@Groen1 je kunt ook zo een euro/baal geven. Maar ik snap dat niemand wat doet als er niks tegenover staat, dus ; mooi rosé is niet lelijk
Groen1
@weideboer Ongeacht de kleur van het plastic, zou het een mooi initiatief zijn als loonwerkers dit idee euro/baal zouden oppikken. Ik doneer zonder dat er iets tegen over staat. Deze ziekte komt helaas vaak voor, en onderzoek naar deze ziekte blijft nodig!
+2
weideboer
@Groen1 krijg toch het idee dat het hele K-ziekte, hoe erg het ook is en zeer lucratieve manier van verdienen is, alles onder het mom van onderzoeken. Wie houdt wie tegen om eerlijk en open te zijn qua kostprijzen van de huidige beschikbare medicijnen. Zie ook teletekst van vandaag dat ziekenhuizen samen gaan werken met inkoop van die medicijnen. Zegt dus genoeg
friesboertje
Zouden die roze baaltjes ook minder lek gepikt worden?
komelker 2
@friesboertje Gaskanon tussen de balen helpt meer dan de kleur.
friesboertje
@komelker 2
Ik heb gewoon groene baaltjes, maar heb gelukkig geen last van de vogels. Maar hoor anderen er wel vaak over. Vroeg me af of de kleur afschrikt.
weideboer
@friesboertje gebiedsafhankelijk denk ik. amper last van pikkende vogels terwijl anderen bijna achter de pers aan moeten lopen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's balen , melkvee en pink geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN