Even voorstellen: v70amazon

Paar jaar geleden een ander huis gekocht met veel ruimte / schuren, stukje land (wat nu verhuurd is), maar vind dat er wel een tractor op de dam moet komen, liefst een oudje, want daar heb ik meer mee dan dat nieuwe spul. Ik hobby al jaren met oldtimer en youngtimer auto's dus een nieuwe tractor past daar ook niet bij.

Deel dit topic

Reacties

v70amazon
Zoals hier boven vermeld ben ik dus op zoek naar een tractor voor hobbymatig gebruik, ik denk uit de jaren 70 maar weet dus niet wat een goede keus is, iedereen heeft hier waarschijnlijk een andere mening over.... ik denk aan fendt, john deere, fiat, etc, etc, ....alles wat ik zie vind ik wel leuk, maar zijn er modellen welke ik beslist niet moet kiezen; watergekoeld of luchtgekoeld??
ik ga de tractor in ieder geval gebruiken in combinatie met een aftakas aangedreven houthakselaar / versnipperaar en er moet een grondbakje achter kunnen en op termijn denk ik nog een hefmast. Ik heb ook gedacht aan een voorlader, maar die is denk ik lastiger te demonteren dat een hefmast.
+1
Fendt926Driver
Aan jou profielnaam te zien ben je een volvo liefhebber.
dus zou ik zeggen volvo
zelf rij ik fendt dus..... je raad het al
maar om op jou vraag terug te komen zou ik gaan voor een deutz. Een 60 06 of 68 06. Niet te oud ook zeker niet te jong ( bouwjaar 1970)
Zijn luchtgekoeld makkelijk zelf te repareren makkelijk te bedienen en ook zeker met een voorlader uit te rusten en in prijsklasses van 3000 tot 6000 zo ongeveer

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden oldtimer , hobby , tractor en dam geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN