Illustratie van: JohnDeerenr1

Kalversterfte onder het vergrootglas

Ondanks jarenlange waarschuwingen van de GD daalt de kalversterfte niet maar overstijgt het percentage de tien procent steeds vaker. De Volkskrant schrijft er vandaag over, op het idee gebracht door een uitgebreid rapport van de stichting Dier & Recht.

Deel dit topic

Reacties

oudenampsen
Niet alles is de schuld van de boer/boerin.
we knokken voor elk klafje wat er geboren wordt maar als ze niet kan drinken of nauwelijks de oogjes open kan houden weet je al dat je het niet gaat winnen hoe goed je je best er ook voor doet, maar we willen alleen maar slechte dingen over de agrariërs laten zien, dus weer een negatief bericht de wereld in geholpen, ze zouden eens trots moeten zijn op de mensen die dag en nacht klaar staan, voor hun vee en veilig voedsel produceren in Nederland, over de grens is het vast niet beter
Groen1
@oudenampsen Er zijn ook wat gevallen met Schmallenberg
jordi 1455
Dier & recht en dat soort organisaties leven met de illusie dat elk kalf dat dood gaat gered had kunnen worden.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkvee en kalversterfte geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN