Brandstofpomp CRV lekt enorm

Beste leden,

Mijn Volvo 430 lekt al een tijdje brandstof. Omdat dit steeds erger aan het worden is, heb ik er vandaag naar gekeken. Nu blijkt dat afsluiter o.i.d. van de brandstofpomp (waar de uit-trekknop vanaf het dashboard vandaan komt) heel veel (brandstof) lekt. Nu vraag ik mij af hoe dit gestopt kan worden. onder het hefboompje van de kabel waarmee de toevoer wordt afgesloten zit een moertje, dan een dopje en vervolgens een ring. Kan ik hieronder gewoon siliconen spuiten om het lekken te voorkomen?

Wie kan mij op weg helpen? Alvast bedankt!

Deel dit topic

Reacties

+1
kohneknack
Spuit hier noooit siliconen in!
+1
ford3000case745
Nee klopt geen siliconen, dit word slijmerig. Gewoon het kapje er afhalen en daar nieuwe rubberenringen in drukken. Er zijn wel revisie setjes tekoop
+1
kramer
Het is zelf te doen, maar wees voorzichtig. Zoals hierboven al gezegd, revisie setjes zijn te koop.
volvo430
@kramer Heel erg bedankt voor het filmpje. Geweldig dat dergelijk beeldmateriaal bestaat!
Wimsumar
Beste Volvo430:

Quote Reactie van @volvo430:
Geweldig dat dergelijk beeldmateriaal bestaat!

Ja, je ziet ook wat vooral niet moet. Dat wil zeggen, ga wat schoner te werk als in dat filmpje. Het is een brandstofpomp, geen baggerpomp!
+1
joop-same
Vernieuw ook het busje maar waar het stop asje indraait anders is hij straks nog lek, en denk
om het heveltje en veertje wat onder de deksel zit.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden volvo , brandstofpomp , Spuiten , lekt , crv , dashboard en brandstof geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0