Ervaren jury op NRM 2017

Jos Knoef jureert op de NRM bij de zwartbonte koeien en Jan Steegink bij de roodbonte koeien. Uit het buitenland komen de juryleden Niels Erik Haahr en Lambert Weinberg.

Deel dit topic

Reacties

+1
jan is hobbyboer
Met de NRM is het al ongeveer hetzelfde als voetbal (Duitsland) of Darts (van Gerven), het duurt een dag of 2 en aan het eind heeft Bons weer gewonnen. Heel spannend is het tegenwoordig niet meer nu er nog maar 1 exterieurfokker pur sang in Nederland is.
+1
hypotheekboer
@jan is hobbyboer en wie zit dan op het juiste spoor, Bons of de rest?
jan is hobbyboer
Quote Reactie van @hypotheekboer:
en wie zit dan op het juiste spoor, Bons of de rest

Geen idee, ik in ieder geval niet met m'n olifanten. Maar zowel voor Bons, mij als voor de rest geldt denk ik, zolang je er plezier in hebt, wie doet je wat. Fokken van koeien is gelukkig nog een van de dingen waar je zelf mag doen en laten wat je wilt. En er is al genoeg eenheidsworst, ben blij dat er nog van die hobbyisten als Bons zijn.
arjankok
@jan is hobbyboer smal brilletje hebbie hoor
+1
cjw73
@arjankok ach in grote lijnen heeft jan wel gelijk. Pa zei vroeger altijd. Ze keuren eerst de boer en dan de koe!!!
+1
Groen1
@jan is hobbyboer Jan heeft gelijk. Het is een selecte koemunity
jan is hobbyboer
Quote Reactie van @Groen1:
Jan heeft gelijk.

Dat wordt hier op het prikkebord niet zo vaak toegegeven 😄

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's koeien , melkvee en nrm geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN