Melkpak spotprenten milieudefensie voor eerlijke melkprijs

Milieudefensie bracht maandag eenmalig dagblad ‘De Pers’ uit. Daarin vraagt de organisatie onder meer aandacht voor het grote prijsverschil tussen de melkprijs bij de boer en de prijs voor een pak melk in de supermarkt. In spotprenten worden zowel Jumbo als Albert Heijn beetgenomen.

Deel dit topic

Reacties

diezel
Schandalige actie. Dagblad-titel jatten en 100.000 expl. gratis uitdelen op stations.

- Twee kleine spotprentjes van Jumbo en AH.

- En verder was het m.i. 20 pagina's keiharde aanval op de Nederlandse melkvee-sector.

depers.org/
+1
jan is hobbyboer
In een gepolariseerde wereld krijg je dit soort dingen. Een landbouw die steeds intensiever wil en een milieudefensie die haaks daarop de andere kant op wil. Alles wordt door beide partijen uit de kast gehaald om hun gelijk te bewijzen. De landbouwvoormannen door allerlei intensief-vriendelijke trucjes in de wetgeving te rommelen, Milieudefensie dmv een publieksactie waarbij allerlei 'alternative facts' de wereld in geslingerd worden. Iemand zal op moeten houden met moddergooien anders wordt de loopgraaf alleen maar dieper. Voorlopig zie ik dat laatste gebeuren, we leven op het moment niet in een wereld waar tegenstellingen makkelijk overbrugd worden. Lang leve het neo-kapitalisme in steeds rauwere vorm.
+1
cs-agrar
Quote Reactie van @jan is hobbyboer:
neo-kapitalisme

Ooit komen we termen tekort om iets in een hokje te zetten

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melk , melkprijs , melkvee , milieudefensie , supermarkt , boer , albert heijn en jumbo geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0