Illustratie van: JohnDeerenr1

Oude grondanalyseverslagen gezocht

EurofinsAgro zoekt naar oude grondverslagen om onderzoek naar bodemvruchtbaarheid in Nederland te kunnen doen. „Vanaf 1984 werden veel gegevens digitaal vastgelegd”, vertellen Arjan Reijneveld en Karst Brolsma. „Oudere gegevens zijn veel minder beschikbaar en die willen we juist hebben.”

Deel dit topic

Reacties

brabantboer
Wat brengt dat op?
wotan2
@brabantboer volgens het stukje kun je een nieuw onderzoek winnen; de meeste sturen dus iets in voor jan met de korte achternaam.
cjw73
Heb die van 4 jaar geleden gisteren nog weg gegooid dus die van 40 zijn er vast niet meer. Geen enkele reden om die ouwe troep te bewaren.
meelezer10
@cjw73 Ik bewaar ze toch effe iets langer. Je moet toevallig maar controlle krijgen van je derogatie over de afgelopen jaren.
cjw73
@meelezer10 ze zijn maar 4 jaar geldig en dan gaan ze weg en staat wel in de computer.
George
Wat heeft het voor zin om nog verder terug te gaan dan 1984? Willen ze terug naar 1900?
guldner75
@George

ze willen bekijken wat voor een trends er zichtbaar zijn qua gehalten in de grond en welke gevolgen de bemestings wetten daar op hebben gehad.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkvee , bodemvruchtbaarheid , gezocht en 1984 geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0