Boer trekt brandende loader uit schuur in Cromvoirt



CROMVOIRT – De snelle reactie van een passerende boer op zijn tractor heeft dinsdag een grote schuurbrand voorkomen aan de Deutersestraat in Cromvoirt. In de schuur was een loader spontaan in brand gevlogen, maar de boer wist de loader naar buiten te trekken voordat de schuur vlam vatte. De eigenaar had net gewerkt met de loader en de machine in de schuur gezet.
Vanuit zijn woning zag hij kort daarna rookwolken uit de schuur komen: de loader bleek plotseling in brand te staan. De passerende boer reed met zijn trekker meteen het erf op, haakte het brandende voertuig met een ketting erachter en sleept hem naar buiten. Daar kon de brandweer de loader verder blussen.

Deel dit topic

Reacties

+1
Ford 2000 Ruben
Heeft ie mooi gedaan👍

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden trekker , tractor , brand , vlam , erf , schuur , schuurbrand , boer , brandweer , loader en machine geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0