Hogan positief over Nederlandse inzet voor behoud derogatie

Phill Hogan is positief over de inzet van Nederland om derogatie te behouden. Dat zei de Eurocommissaris tijdens een bijeenkomst van LTO-Noord in Groningen.

Deel dit topic

Reacties

dorpsrandhoeve
Nou, eindelijk weer eens iemand die positief is. Nou, vrolijk kerst allemaal.
Twentsch Land
Kijk een heel belangrijk man in Brussel die zich zo positief uitspreekt over Nederland ....... dat is toch wel een mooi kerstcadeau........misschien krijgen we tegen Pasen 2017 ook nog wel een heel mooi paascadeau .... 😀
Rondhus
Hogan, kan je de avv ook wel afgeven. Kan het plan in werking treden per 1 jan. Kan fc plan mooi de prullenbak in
cjw73
@Rondhus de avv wordt gewoon in NL afgegeven en daar hoeft dammetje alleen even een kriebel onder te zetten.
Freriks
@cjw73 Het schijnt dat je de avv via Brussel of via Den haag kunt aanvragen. Lijkt me wel handig als zowel Brussel als Den Haag akkoord zijn. In ieder geval wel een positief signaal van Hogan.
cjw73
@Freriks indien Brussel akkoord gaat met het plan. Dan kan economische zaken in Den Haag de avv afgeven en moet van dam hem ondertekenen.
vrije boeren
Cadeau ,,,,,? nexit
vofjagtenberg
Effe stoken. Phil zal denken: Melken jullie maar wat minder, dan melken mijn landgenoten wel wat meer. 😜
janv
Hogan zei,.
Ik heb mij opgeworpen als de commissaris voor de boeren en dat wil ik blijven.”

Laten we hopen dat we voor volgend jaar ook zo,n man/vrouw in de nl regering krijgen met hart voor de boeren!Want aan een stas die zegt er niet voor de boeren te zijn schoffeert en heeft natuurlijk geen hart voor de sector.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkvee , derogatie , lto-noord en groningen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
1.110